Lydnad och väder.

Nu sitter vi här, på en tråkig tisdag och längtar efter torsdag. Då är det nämligen den andra träffen på vår nybörjade lydnadskurs, då träningen verkligen börjar! Förra torsdagen var introduktions- och informationsmöte och Zeus låg och gnällde hela tiden.
Det känns som att det är det största problem vi har just nu, att han gnäller som tusan när han inte får som han vill, när han måste sitta/ligga still en längre stund eller när han har hittat någon han vill hälsa på men inte får det.
Sen behövs det ju självklart tränas på andra saker också, vilket är anledningen vi går lydnadskurs :)

Idag vaknade vi till ett uunderbart väder - snö och hagel! Självklart stannar inget av det kvar på marken, men det är ändå inte en sån underbar syn när man väntar på att sommaren alldeles strax ska visa sig.
Oh well, Zeus blir ju glad av dåligt väder så jag kan väl glädjas för hans skull då..Det var allt från oss för denna gång! Nu ligger den lille och gnäller, så vi ska ut och ta en liten promenad och sen FÖRSÖKA oss på att träna på platsliggning, något som jag märkt att herrn inte är allt för intresserad.
Wish us luck! :)

Kommentarer
Postat av: stine, berta og panda

hei det er jeg som har berta, morro å se hvordan den "lille" sønnen hennes ser ut.. Han ligner henne veldig i ansiktet.. Hehe.. fin han er!! Bjeff fra mamma berta, stine og panda..

2008-05-13 @ 15:31:16
URL: http://berta.blogg.no
Postat av: Annalena

Hej hej på er där uppe!! Vi önskar lycka till med kursen =) Känner igen det där med gnällandet.. haha. Ha det gott och hoppas ni får sol och värme där uppe snart! Tjing!

2008-05-13 @ 21:18:24
URL: http://oka042.blogg.se/
Postat av: theres

haha nog ska vi allt få bort gnällandet på han :)

2008-05-13 @ 22:05:54
URL: http://www.freewebs.com/tessansbc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0