HÖST!

Nu är hösten här, på allvar!
Det har varit "dåligt väder" idag, dvs regn. Jag har absolut ingenting emot regn, dock har sambon och hunden det, så jag får väl ge med mig och säga dåligt väder istället för mysväder :)

Häromdagen fick monstret ett nytt halsband och han blev sååå fin!
image66
En hundring hos Jens, helt okej tycker vi!
Just nu är han faktiskt ett monster, tro det eller ej. Hans nya hobby är nog att trotsa, och att bita.
Han har tappat ganska många tänder nu, så det kliar väl och håller på. För han ska bita (eller för det mesta nafsa, han biter sällan "på riktigt") händer, fötter, öron. Fast det där med öronen får man skylla sig själv för, det är endast när man lägger sig på golvet för att mysa :)
Sen gillar han att bus-morra. Morra när han vill busa men inte får.
Han morrar åt mig, åt Andreas, åt våra när och kära, och tyvärr även åt grannarna, mest i hissen. Problemet där är att det bor två pensionärer på vår våning, och de är båda hundrädda. Den ena gillar honom ändå, hon tycker att han är så fin i pälsen och brukar klappa honom. Den andra brukar beundra honom på ett avstånd. Jag har sagt åt dem båda att det inte är någon fara när han morrar åt dem, att det endast är för att han vill busa med dem. Men den ena (på-håll-beundraren) kommer aldrig ihåg det.
Ibland undrar jag om hon ens kommer ihåg vem vi är, och vi har bott bredvid henne i ett år. Så jag får berätta för henne what the deal is när han morrar typ 4 gånger i veckan.

Han har börjat försöka smyga sig upp i soffan och i sängen också. Han är riktigt sneaky, man hör aldrig när han hoppar upp där! Idag upptäckte jag det genom att han ramlade ner från soffan medan jag satt vid datorn.
Vår kära lilla Snubbles, snubblar sig genom livet ♥

Vovvevideos!

Kom på att jag tankat upp några videos på vårt lilla monster på YouTube och dum nog så har jag inte lagt in dom här.
Så här är dom, videorna på vår lilla stjärna!

För några veckor sen, busade med Theres tre hundar Madonna, Ettan och Segra.
Zeus bestämde sig för att sno allt vatten!
(galleri här)


Bara häromdagen, då lille gubben fick se sig själv i spegeln för första gången...
Vilka lungor han har! :D


Och IDAG, då Kim kom förbi med sin Argentino Rosco så han och Zeus fick busa lite.
Lite skillnad i storlek där ;)
Adjö, sommaren!

Nu börjar man verkligen märka att sommaren försvinner allt mer. Dåligt väder och mycket regn :/
Har inte varit och badat på ett tag, och det saknar jag. Zeus trivs så bra på stranden, han får ju gräva hur mycket han vill! :D

Det är så roligt att ha honom hemma och att se honom växa upp.
Han har verkligen en unik personlighet. Hans smeknamn är Dr. Snubbles och TROTSAREN. Ja, han snubblar på sig själv och ääääälskar att trotsa!

Det roligaste är att få se hans personlighet utvecklas och det kommer fram mer och mer saker som han älskar, och även inte älskar.
Han gillar inte regn och mopeder! Dock är han väldigt förtjust i grisöron, gamla damer och barn. Saker som han över allt annat älskar är självklart att busa, sova och min bror!

Min bror åkte hem idag igen efter att besökt oss från Barcelona. Bror och hund kom snabbt överrens och jag skulle vilja säga att de är bästa vänner nu :)

image65

Stor börjar han bli också! (det har jag sagt i flera veckor nu)
Vi väger honom varje söndag, så det är dags snart igen. Förra veckan låg vikten på 21.1 om jag inte minns fel, får väl se hur mycket vårt lilla monster gått up på 7 ynka dagar.

Jag tycker då i alla fall att han är den lilla bäbisen vi åkte och hämtade för snart 2 månader sen, och det kommer jag säkert fortfarande tro när han har blivit en stor megamysboll!

A day at the beach!

Tja, det var inte en dag.. det var mer som en timma eller två.
Andreas har ju börjat om att jobba igen så vi kan inte hitta på lika mycket grejer nu :(
Men efter hans arbetsdag så åkte vi iväg och FÖRSÖKTE bada.
Han är onekligen underlig, vår lille jycke. Man vet aldrig om han ska älska att bada eller om han ska hata att bada. Idag var det lite av båda.
Sen grävde vi ett jättefint hål som vi försökte böka ner hela huvudet i. Kul!

En helt klart trevlig eftermiddag!

image60
Börjar bli stor, 19.5 kg nu!

image61
Vi kan både springa med öronen nedåt..

image62
Och uppåt!

image63
Vi har fått oss en grävmaskin!

Det var allt från oss!
Tack och hej :)
RSS 2.0