SNÖÖÖ! .. trodde vi :(

GISSA om vi blev glada när vi vaknade upp och upptäckte att vår omgivning såg ut så här!
image107

Dock blev glädjen kortlivad, för nu, två dagar senare, ser det ut precis som det gjorde för tre dagar sen. Nämligen så här.
image108
image109
Ingen snö. Det som finns kvar av "vintern" är endast is, vilket inte uppskattas av varken livlig valp eller livliga valpens ägare.
Jäkla skit!
Det var allt från oss, ville bara att ni skulle dela vår smärta ;(


Vi får nog en grön jul.

All vår snö håller på att försvinna, så vi har mest bara is nu :(
Zeus fick lite panik när det började tina, för det gick fort (typ över natten) och han hade ju ingen snö kvar att kissa på!
Det tråkiga med att snön inte är kvar är att det antingen är slask eller is när man t.ex. går i skogen med jyckarna. Dom kan ju inte busa som vanligt och man får ju akta sig så man inte ramlar och gör illa rumpan!

Tänkte bara uppdatera eftersom det var så himla längesen. Det har egentligen inte hänt nåt här förutom att snön försvunnit.
Och att Zeus typ fått sig en fiende, en av grannhundarna. De gillar verkligen inte varann, men det skyller jag inte på Zeus, det var den andra jycken som började skälla och bjäbba mot honom först, och i Zeus värld verkar det betyda att man måste skälla tillbaka då.

Han verkar vara i trotsåldern nu. Han kan sitta och gny över ingenting. Han har fått mat, han har vatten i skålen, han har varit ut, han har fått busa. Han sitter och tok-gnäller åt mig, och det verkar vara "bara för att". Men jag har märkt att om man går lååånga promenader så somnar han och sover mestadels av dagen och då har han inte tid att gny :)

Här är iaf en uppdatering på hur himla snygg han egentligen är!
image105
image106

God Jul på er allihopa!

Blodigt drama på Lasarettsvägen!

Det har varit blod överallt hos oss. I hissen, på grannarnas dörrar, på vår dörr, inne i hallen, på garderober och på golv.
Stackars lillen klämde svansen i hissdörren igår, och i och med att han är den oerhört glada hund som han är, så har han skvätt blod lite här och var :/
Tack och lov var det ingen stor bit han klämde (typ en millimeter eller två), så det var ingen riktig fara för varken hunden eller svansen, det var bara otäckt att se. Huden skalades av och nu är vi på ständig svansvakt.
Efter att ha pratat med veterinären fick vi råden att ha det omplåstrat, dock inte för mycket, och att tvätta det och se till att det inte blir infekterat.
Kan lova att denna jycke inte är särskilt glad över att ha ett litet bandage på svanstippen, men han är faktiskt riktigt duktig ändå!
Jag var (självklart) oerhört orolig över att han skulle förblöda eller nåt, men efter att ha fått lugna ner mig så vet jag nu att det inte är någon fara för det, veterinären skrattade lite åt mig när jag sa det till henne :/
Vi får ha halsband på honom jämt (vilket han annars aldrig har inomhus) och folk får säga till om de ska komma hit så vi vet i förväg och kan hålla i både hund och svans.
Just nu är det en riktig förbannelse att ha en så himla glad hund :)

Så här ser lilla svansen ut just nu :(
image100
Men förhoppningsvis kan vi hålla honom så lugn som möjligt att det blir bra snart.

Här är lite nya bilder, som plåster för såren för mig :)
image101
(varför är folk rädda för denna vackra varelse, han ser ju så himla liten och oskyldig ut!)

image102
(olovligt besök i sängen!)

image103
image104


Det var allt för oss för denna gången, tack och hej!

RSS 2.0