Bäbis!

På lördag kväll kom vi hem från Hagfors. Vi längtade tillbaka direkt!
Tiden går allt för fort när man har roligt. Och ännu fortare när man får sitta och mysa med sin framtida familjemedlem!
image32image33
Snyggare hund får man leta efter! Om 6 veckor är han här hos oss :)

Snart är det FREDAG!

Whohoo! Vi längtar så det knakar! Ja, så det knakar - så mycket längtar vi!
Jag snackade just med Miranda som berättade att det är en rasparad i Hagfors klockan 16:30 på fredag, så det blir nog att vi kliver upp kring 02:00 och åker en timma senare.
Jag ska nog packa och göra allt klart idag eller i morgon så vi slipper stressa. Bara käka lite frukost och sträcka på sig, det är ju trots allt en 11 timmars resa.

Tiden går alldeles för sakta. Varenda dag påminner Andreas mig hur många dagar kvar tills vi åker ner och tittar, och hur många dagar det är kvar tills vi får hämta vår lille parvel.
Not helping!
Vi har varit och tittat på lite hundgrejer, leksaker, och bäddar och grejer. Men tillverkas det endast bäddar för chihuahua-storlekar? Vi har ännu inte hittat en bädd som vi tycker kommer vara tillräckligt stor.
Vi behöver ju inte stressa över det nu eftersom han knappast kommer väga 50 kilo när han kommer hem.. men jag gillar att vara väl förberedd :)

in other news så har vi haft mer Ikea-relaterade problem. Vi åkte upp igår efter Andreas slutade jobbet och bytte skrivbordet mot databordet. Lyckliga as hell så kom vi hem och började montera. I det sista momentet, när man ska sätta fast skenorna till tangentbordsskivan, så märker vi att vi har fått med fel skenor.
Jag ringer till Ikea och hör om de kan skicka de rätta skenorna. Men icke, vi måste åka dit och byta ut dem!
Aldrig i livet att vi kör 40 mil på 2 dagar för ett litet databord!
Nu kan det hända att vi har ganska tur med de där skenorna. Andreas jobbar med en kille som råkade "hoppa sönder" (??) sitt databord, och förhoppningsvis så passar de skenorna till vårat bord också.
Jag håller tummarna!

Bortskämd hund?

Två böcker jag vill ha men inte får (!) köpa för Andreas.

image27 image28

God mat till din hund och Skäm bort din hund.

Han tror att våran lilla bäbis kommer bli bortklemad :P

RSS 2.0