Är detta verkligen våran hund??

Och vi som tycker att han är hur liten som helst :)
image99

Snö!

Nu är det, än en gång, en evighet sen vi uppdaterade bloggen. Dock har det inte riktigt hänt nåt nytt och då är det ju heller inte så roligt att läsa.

För tre veckor sen började vi valpkurs och hittils har det väl gått.... bra. Vi har verkligen en underbar hund och det går jättebra att träna både hemma och ute. Så länge det inte är någon annan hund eller människa i närheten!
Då tycker han att det istället är en jättebra idé att stänga av öronen och koncentrera på andra saker än på mig och/eller Andreas. I koppel går det jättebra, då vet han att han inte kan sticka iväg och hälsa hur som helst. Jojo, inte är det någon ointelligent hund vi har inte :)

I söndags kom första snön och Zeus blev ÖVERLYCKLIG! Han älskar verkligen snö och han bajsade knappt på en hel dag för att han hellre ville böka runt och skutta i snön :)
image97

image96
Sen kom vi ju också på att det är lättare att "se" lukten man spårar, och det var ju hur roligt som helst!

Sen kom Patricia förbi med Varga, så dom fick busa av sig och sen bestämde vi oss för att träna en liten stund.
image99
Det gick skitbra! Om träningen skulle gå ut på att endast följa Varga med blicken och skita fullständigt i vad jag sa!
I morse tränade vi också, men denna gång gick det faktiskt hur bra som helst, för att det var bara jag och han på en fotbollsplan.. Han såg faktskt en hund som gick förbi och försökte inte ens springa dit!
Tack och lov för det, den lilla rackaren är så sanslöst snabb nu alltså! Men jag var superstolt över mitt lilla monster iaf :)


RSS 2.0