NU UPPDATERAS INTE DENNA BLOGG LÄNGRE!

Nu har jag officiellt slagit ihop Zeus blogg med min egen blogg!
Så hädanefter får ni gå HIT för alla uppdateringar!

Blogg-merge?

Jag funderar på att slå ihop denna blogg med min egna.
Vad tycker ni om det? Några protester?

Nu har vi fått hem vårt nya foder!

Idag fick vi hem vårat foder som vi beställt från Fodax.
Det verkade hemskt populärt direkt när vi kom hem, han brydde sig mer om fodret än om oss och det är inte ofta man ser.
Så här ser vår frys ut just nu...

Det är i princip endast hundfoder där i nu. Jag och Andreas får svälta ett tag :)
Detta var vad vi var tvungna att ta ut, dvs. slänga.

Vi har dock kvar lite wok. Det syns inpulat längst upp på den första bilden :)

Vi filmade vår lilla stjärna också. Videon är Zeus i ett nötskal. Nyfiken och OTROLIGT GLAD. Han är jämt så här glad, jämt! Säger man nåt åt honom så beter han sig på detta viset 70% av gångerna. Tokiga hund!

Folk är allt bra roliga..

Igår var det mycket fester häromkring pga. att typ alla som bor här nu tog studenten. Detta betydde självklart mycket fylla, men de var BETYDLIGT lugnare i år än förra, och det har inte varit nåt krossat glas runt vårat hus heller!

På kvällen tog vi en trevlig promenad i det härliga vädret (om man räknar bort alla äckliga mygg!). Vi mötte mycket studenter som förmodligen var på väg till krogen, och mitt i allt så mötte vi också en ensam kille, som dock inte var student. Han var ordentligt på fyllan och var självklart tvungen att stoppa oss och prata om hunden.
Det visade sig då att han hade en Dogo Argentino som hette Ceasar. Den köpte han för 9500 kronor i Skellefteå och en kille som hette Tony i Karlstad hade kuperat öronen på honom. Hunden var nu 85 centimeter hög, han var två år och tydligen så var det meningen att han skulle bli 101 cm hög i slutändan. Han undrade om det kanske var lite skumma personer han köpte hunden av med tanke på att han bara kostade 9 500 då de egentligen ska kosta 14 000 och när han hade fått 4 stycken födelsenummer på hundens föräldrar, som förresten hette Augustina och Ceasar.

En riktigt rolig typ att prata med, alltså.. :)

Finfin miljöträning!

I helgen var det stooor internationell utställning här i Piteå, rättare sagt i Sjulnäs - där Andreas växte upp :)
Härligt att fara dit, vi ville dit förra året men då var Zeus för ung och fick inte vistas där. Ännu roligare var det när vi fick höra att det skulle ställas en Dogo Canario! Tack till Emma för den informationen :)

Det var verkligen jättekul att träffa en annan hundägare som vet hur det är att ha en sån här hund, snackar man med någon annan så har dom ingen aning om vad man pratar om (förutom Theres och Sanna förstås :D). Hunden som skulle ställas var Franco, som jag tycker var väldigt lik Ford! Vi stod i alla fall och pratade en stund innan det var dags för dem att take the stage. Det hela gick så himla fort så jag hann knappt uppfatta nåt. Men jag hoppas det gick bra iaf!

Jag hann få EN enda (dålig) bild på hela utställningen, och vi var där i nästan 2½ timmar. Vi traskade mest runt och pratade med folk, det är så många som kommer fram och är nyfikna på vår underbara hund! Jag blev faktiskt förvånad när så många säger att han är så stor när vi själva tycker att han är så liten och smal. Men jag antar att det beror på vad man jämför med.
Att vara på såna där ställen är så bra träning för den lille, jag är så stolt och glad över hur lugn och sansad han är när han är runt mycket hundar jämfört med hur han är när man träffar någon enstaka hund.

Imorgon är det lydnadsträning och jag längtar! Jäkla tråkigt att det inte blev något förra veckan, men han var ju så himla dåsig att jag aldrig skulle ha fått honom ur bädden. Om det däremot var lydnadsträning där runt midnatt så skulle det nog ha gått mycket bättre :)

RSS 2.0