Vi får nog en grön jul.

All vår snö håller på att försvinna, så vi har mest bara is nu :(
Zeus fick lite panik när det började tina, för det gick fort (typ över natten) och han hade ju ingen snö kvar att kissa på!
Det tråkiga med att snön inte är kvar är att det antingen är slask eller is när man t.ex. går i skogen med jyckarna. Dom kan ju inte busa som vanligt och man får ju akta sig så man inte ramlar och gör illa rumpan!

Tänkte bara uppdatera eftersom det var så himla längesen. Det har egentligen inte hänt nåt här förutom att snön försvunnit.
Och att Zeus typ fått sig en fiende, en av grannhundarna. De gillar verkligen inte varann, men det skyller jag inte på Zeus, det var den andra jycken som började skälla och bjäbba mot honom först, och i Zeus värld verkar det betyda att man måste skälla tillbaka då.

Han verkar vara i trotsåldern nu. Han kan sitta och gny över ingenting. Han har fått mat, han har vatten i skålen, han har varit ut, han har fått busa. Han sitter och tok-gnäller åt mig, och det verkar vara "bara för att". Men jag har märkt att om man går lååånga promenader så somnar han och sover mestadels av dagen och då har han inte tid att gny :)

Här är iaf en uppdatering på hur himla snygg han egentligen är!
image105
image106

God Jul på er allihopa!

Kommentarer
Postat av: Naken

Önskar också att det kommer sånt där vitt, mjukt snart. Har aldrig sett det nämligen. Å ja! Han är en riktig snygging trotts att han är en hund ;)

2007-12-20 @ 18:46:30
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/
Postat av: Janine

Hej hej
Tråkigt att snön håller på att försvinna! Jag förstår er, vi har ju inte mycket men det är nog mer än er ialla fall ;) Vill gärna att det ska komma minst en decimeter till. Så stor Zeus börjar bli och vilket fint halsband han har :) Köpte ett likadant när vi fick Castor. Hoppas att ni får en trevlig jul och ett gott nytt år på er tre hälsningar från oss fyra =)

2007-12-21 @ 03:39:07
URL: http://www.canarioweiler.sprayblog.se/
Postat av: Annalena & co

Hej på er!
Han är så stilig Zeus. Den gröna julen kommer vi också få stå ut med. Bläää. God Jul och Gott nytt år på er!!! =)

2007-12-21 @ 16:13:58
URL: http://oka042.blogg.se
Postat av: Janine

God kväll :)

Napalm är nog minst 65-66 cm hög för han är bra mycket högre än castor, hur hög och hur mycket väger Zeus nu?
Jag förstår precis vad du menar med att dom är lika
men ändå så olika, dom är ju trots allt syskon =)

Mvh Janine

2007-12-22 @ 20:40:04
URL: http://www.canarioweiler.sprayblog.se/
Postat av: Janine

Ja det är lite svårt och mäta när dom aldrig kan stå stilla längre än 1 sekund. Napalm var dålig i magen länge när vi fick hem honom, fick äta pencillin och gå på diet. Vi tycker inte att han lägger på sig maten riktigt eftersom att han äter så pass och nu är det bara 2 gånger om dagen. Vad ger ni Zeus för mat? Napalm väger dryga 55 kilo och det är svårt och tro när man ser bilder på honom. Han har inte kommit in i den än, trotsåldern men det står nog inte på förrän det börjar :) han är lite dålig på att lyfta på benet när han ska kissa, hehe

2007-12-23 @ 17:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0