Bortskämd hund?

Två böcker jag vill ha men inte får (!) köpa för Andreas.

image27 image28

God mat till din hund och Skäm bort din hund.

Han tror att våran lilla bäbis kommer bli bortklemad :P

Kommentarer
Postat av: Anki

Hej! Gud vad trevligt med en pitebo, har inte bott här så länge så man känner ju inte så många själar här=) Jag trivs riktigt bra i Pite, ´det är en trevlig stad tycker jag men jag har ju bott i Kalix i 23 år så det är ju klart att ombyte förnöjer=) Såg er läskiga spindel, får rysningar, läste om en lite kille igår som hade två spindlar i sitt öra, varav en levde när läkaren fick ut dem, jag hade dött! Kram/anki

2007-05-08 @ 18:03:45
URL: http://spinninganki.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag blev inspirerad och laddad ner lite avsnitt av Cesar, kan inte säga att jag blev mindre sugen på att skaffa hund, men drömma kan man alltid göra :)
Kan hålla med om att man vill beställa från Sverige, om inte annat för att hålla nere transportsträckorna. Tack för tipset föresten! Jag hoppas du lägger ut mycket bilder på eran hund så man får se hur han/hon ser ut :)
Ha det bra!

2007-05-08 @ 23:16:53
Postat av: Hundbiten

Läste en recension av den där matboken du visar bild på. Inte helt jättenyttiga recept, visade det sig. Mycket socker och annat som inte hundar mår så bra av, förstod jag det som... Så du kanske ska lyssna på din sambo ändå ;)

2007-06-01 @ 15:02:48
URL: http://www.hundbiten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0