Våran duktiga kille!

Något har hänt med vårt monster! Han har helt plötsligt börjat bete sig! :D
Det hela började med att han en dag bara började gå skitfint i koppel! Han har aldrig varit dålig på att gå i koppel, vi har bara tyckt att han har gått en smula för långt fram. Men helt plötsligt gick han bara PERFEKT och så har det varit ända sen dess.
Sen var han ju jätteduktig igår på stan, han försökte knappt dra mot någon hund eller människa och varken morrade, skällde eller reste ragg. Men gnällandet satt fortfarande i.
Sen var vi ju på Brukshundklubben idag då Theres och vackra lilla Ettan tävlade. (Det blev en andraplats för dem, whohoo! Heja, heja! :D)
Både jag och Theres blev faktiskt förvånade över hur himla bra han betedde sig! Vi var där från 10-tiden till 14-tiden och han var jättesnäll hela tiden! Han morrade en gång, mot en liten Flat valp som slickade på hans nos.. det verkade inte vara allt för uppskattat :)
Sen gnällde han som tusan när vi stod och kollade då Theres äntligen tränade. Det är som om hon är en andra mamma till honom, han blir så himla upprörd då han inte får gå fram till henne, och svartsjuk när hon är med någon annan hund :)

Första delen av dagen traskade vi runt och kollade när folk tävlade och pratade med folk. Det var en HEL DEL människor som kom fram och ville veta vad han var för ras och frågade en massa frågor om rasen också. Sen kom det fram okända människor och ville fota vår lille kille för de tyckte att han var så himla vacker :)
Till min förvåning var det faktiskt till och med ett par stycken som hade hört talats om rasen förut!

Sanna tog några kort på vår fotomodell så jag hoppas att vi får en chans att se dem, tror nog att de blev himla fina!
Så just nu satsar vi på att ha en hardcore träningskväll per vecka, plus att småträna lite på dagarna. Tror nog vi ska få bra pli på denna snart :)

Kommentarer
Postat av: theres

han har blivit så duktig lill pojken :) är så kul att du vill hänga med på bruks :)

2008-04-29 @ 11:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0