Folk är allt bra roliga..

Igår var det mycket fester häromkring pga. att typ alla som bor här nu tog studenten. Detta betydde självklart mycket fylla, men de var BETYDLIGT lugnare i år än förra, och det har inte varit nåt krossat glas runt vårat hus heller!

På kvällen tog vi en trevlig promenad i det härliga vädret (om man räknar bort alla äckliga mygg!). Vi mötte mycket studenter som förmodligen var på väg till krogen, och mitt i allt så mötte vi också en ensam kille, som dock inte var student. Han var ordentligt på fyllan och var självklart tvungen att stoppa oss och prata om hunden.
Det visade sig då att han hade en Dogo Argentino som hette Ceasar. Den köpte han för 9500 kronor i Skellefteå och en kille som hette Tony i Karlstad hade kuperat öronen på honom. Hunden var nu 85 centimeter hög, han var två år och tydligen så var det meningen att han skulle bli 101 cm hög i slutändan. Han undrade om det kanske var lite skumma personer han köpte hunden av med tanke på att han bara kostade 9 500 då de egentligen ska kosta 14 000 och när han hade fått 4 stycken födelsenummer på hundens föräldrar, som förresten hette Augustina och Ceasar.

En riktigt rolig typ att prata med, alltså.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0