Nu är vi alla tillbaka från semestrarna!

På måndag kväll kom jag och Andreas hem från vår minisemester i Sundsvall, och när vi samma kväll hämtade Zeus så var hans "semester" hos Theres slut också.
Vi däckade alla tre så fort vi kom innanför dörren :)

Igår var lilleman till veterinären. Vi åkte in för en undersökning av öron pga. att vi trodde att han hade öroninflammation, och av förhuden för att vi trodde att han hade förhudskatarr. Han hade inte inflammation (dock hade han bakterier där, så vi fick ett recept på örondroppar) men katarr hade han minsann. Veterinären rengjorde honom och sa att det kan räcka med en gång, men om det inte går över så kan vi antingen köpa Hibitan receptfritt på apoteket, eller så kan vi bara lämna det om han inte är besvärad av det. Men om det inte går över så blir det självklart behandling. Hur kul kan det vara att jämt och ständigt vara tvungen att slicka sig i skrevet? :/

Att bli petad i öronen var inte speciellt roligt, veterinären fick inte ens kika i öronen utan att han skakade på huvudet och var allmänt irriterad, så vår lille fick lugnande.
Tydligen så skulle det vara meningen att han skulle kunna gå själv 10 minuter efter att han fick uppvakningssprutan, men det tog då åtminstonde en kvart, och då gick det saaaaakta  att gå till bilen!
Han var inte allt för pigg på idén att hoppa upp i skuffen så vi lyxade till det och han fick åka i baksätet istället :)
La sig direkt i bädden när vi kom hem och sov hela dagen och hela kvällen. Vid midnatt bestämde han sig för att vakna och då var han verkligen ett energiknippe! Vid halv ett orkade jag inte ligga och lyssna på hans "jag vill uuut!"-gnällande längre så då tog vi oss en 1½ timmas bus och promenad. Jag tror aldrig att jag har sett honom kuta som han gjorde... han sprang bara för att springa. Sen jagade vi löv, tittade på svanar och bar på pinnar.

Nu är han tack och lov tillbaka till det normala, så vi ska nog ta en tur lite senare. Det är ju så härligt väder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0